Till vår nystartade skolenhet i Västra Sjöstaden, Ystad, söker vi en legitimerad montessorigrundskollärare med nybyggarenergi! För varje år fyller skolan på med elever i huvudsak underifrån. Vilket gör att kommande läsår består mellanstadiet av en 4-5:a varför vi nu inför höstens skolstart söker en ny person till vårt arbetslag.

Du som vi söker är trygg och nyfiken i din roll som montessorilärare och ser möjligheten att utvecklas som pedagog genom arbete med barn i en liten och trygg montessoriskola. Grundskollärarlegitimation är ett krav och påbyggnad med montessoripedagogik är ett plus liksom vidare studier inom specialpedagogik. Villa MY arbetar enligt läroplanen och montessoriprinciperna vägleder oss i arbetet i elevgrupperna/arbetslagen. Vi söker dig som är trygg i dig själv som ledare. Du ska förutom ett engagemang för barn och lärande även inspireras av hälsa och hållbarhetsfrågor samt känna dig bekväm i en IT-baserad dokumentationsmiljö.

Villa MY, en liten och trygg montessoriskola, erbjuder utbildning från förskola upp till årskurs sex. Montessoripedagogiken formar skolans värdegrund och förhållningssätt samtidigt som naturvetenskap och hälsa finns som en röd tråd genom hela skoltiden. Ett eget skolkök där det tillagas näringsrika måltider, arbete med Grön Flagg samt mycket vardagsrörelse är alla en del i arbetet för att hela människan ska må bra under skoltiden hos oss. Villa MY har idag 60 anställda vid våra två skolenheter i Ystad.

Varmt välkommen till Villa MY Sjöstaden!
Ansök genom att skicka ditt CV till rektor.grundskola@villamy.se
https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/25297427